Gimnazija Bežigrad Blog

Zahvala

Zveze prijateljev mladine Moste-Polje za organizacijo in izvedbo dobrodelne akcije.     V dobrodelni akciji, ki smo jo izvedli skupaj z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje, so se dijaki gimnazije Bežigrad množično odzvali akciji...

Obvestilo!

Dragi dijakinje in dijaki, obveščamo vas, da so nova Šolska pravila ocenjevanja na Gimnaziji Bežigrad, s spremenjenim načrtom ocenjevanj, objavljena na naši intranetni strani. Datumi ocenjevanj pa so objavljeni v GimSIS-u.

Obvestilo

2. 11. do nadaljnjega/ until further notice – Pouk poteka na daljavo/ Distance learning. Šola bo do nadaljnjega zaprta. / School will be closed until further notice.

Uspeh mladih raziskovalcev

Na državnem srečanju mladih raziskovalcev, ki je 14. in 15. septembra potekalo na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru, so uspešno nastopili tudi naši dijaki. Jaša Knap in Gal Zajc sta vsak v...

52. mednarodna kemijska olimpijada

Na tekmovanju so Slovenijo zastopali štirje predstavniki – Urša Konda (Srednja šola Črnomelj), Patrik Žnidaršič (Gimnazija Vič), Adam Modic (Gimnazija Bežigrad) in Blaž Frelih (Gimnazija Škofja Loka). Urša, Patrik in Adam so osvojili bronasta odličja. Čestitamo! Vir: ZOTKS (https://www.zotks.si/kemija/novice/trije-broni-na-mednarodni-kemijski-olimpijadi)